The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Utskriftskrav
Change Country
Store Logo
Din konto
Sign In
 
Glemt passord?
Pris kalkulator
Bøker
Bøker i mykbindBøker i stivbindOffset omslagBrosjyre
Verktøy
Generer omslagsmalGenerer ISBN strekkode
Frakt
Frakt kostnader
Handlekurv
0 items
Din kontakt i Norge
Informasjon
Rask levering

Utskriftskrav

HEADING_TITLE

Bildeoppløsning

Vi anbefaler en minimumsoppløsning på 300 dpi (for orginale bildestørrelser)


Utfall området

For å legge til utfallgodtgjørelse r fungerer som toleranse for forskjeller i skjæring. Skrifter og viktig informasjon som logoer,adresser,tekster osv. Som ikke kan klippes/trimmes, må plasseres minst 5mm fra margen til det endelige formatet. Ikke bruk kreative hvite eller fargede marginer eller konturer.

Hvis kunden sender utskriftsdataene i det endelige formater(uten utfall), blir dataene justert automatisk. I noen tilfeller er korrigering av dine data av våre ansatte. Vær oppmerksom på at når vi gjør disse justeringene, vil vi gjør det med dine interesser i tankene. Denne typen enderinger i oppsettet må aksepteres av kunden. Det samme gjelder kunder som har levert data med hvit trim.

Papir er et naturlig materiale som er utsatt for spesifikke svingninger som følge av miljøfaktorer som temperatur og luftfuktighet. Derfor kan det være et avvik på oppmerksom på at disse skjærforskellene også kan påvirke sammenleggbarheten.


Fargemodus CMYK

Vi anbefaler å bruke CMYK-fargemodus for utskriftdata. RGB- data og alle spesialfarger (hvis 4/4 farge er bestilt) blir automatisk konvertert til CMYK fargeskjemaet. Innebygde fargeprofiler osm avviker fra utgangstilstanden FOGRA39 (ISO -belagt v2) eller FOGRA47 (PSO ubelagt ISO12647) vil bli vurdert og motverket under fargeskift kan skje under konvertering.


Innbygging av skrifter

Når det gjelder PDF filer, må alle skrifter konverteres til baner eller være fullt innebygd(ingen undergrupper,inkludert standard skrifter). Hvis dette ikke er tilfelle i en PDF-fil,kan linjeskift ende opp med å bli fortrengt,spesialtegn utelatt eller erstattet.Vi anbefaler ytterligere konvertering til stier (eller kurver) for alle skrifter. Forsikre deg om at blanke tegn blir konvertert riktig. Hvis dette ikke er tilfelle i en PDF-fil, kan linjeskift ende opp med å bli fortrengt, spesialtegn utelatt eller erstattet. Det anbefales også å lage en svart tekst i 100% svart siden en blandet svart bestående av flere trykkfarger skaper et dårlig skrifttype.


Fargebruk/Reproduksjon

Den maksimale totale blekkapplikasjonen CMYK av bildedataene dine bør ikke overstige 300% Et overskudd av den anbefalte fargeapplikasjonen kan resultere i peeling eller agglutinasjon. Klager og avslag kan ikke aksepteres i denne forbindelse. (INFO: det vil være tilstrekkelig å bruke 100% svarte segmenter og 50% cyansegmenter for å skildre en saftig svart! Dette gjelder spesielt for fulltoner og store kartlagte skrifter) Siden forskjellige papirtyper absorberer farge forskjellig,kan fargegjengivelse avvike optisk. (f.eks. Skrivesaker (offsetpapir) og visittkort (kunsttrykkpapir).


Stavefeil/typografiske feil

Vi kan ikke garantere stavefeil eller typografiske feil eller for plassering av brette-og perforeringslinjer.


Innstillinger for overtrykk

Vi verifiserer ikke overtrykkinnstillinger,fordi designhensyn kan være av primær betydning.Vi påtar oss ikke noe ansvar for endringer i den visuelle formen til ønsket trykt materiale som et resultat av slike gale innstillinger.


CorelDRAW

Når du eksporterer PDF-filer fra CorelDRAW, kan du konvertere alle skrifter til kurver og reduserer alle transpoarenter. Bruk eventuelt standard ''PDF /X-la'' som grunnlag.


Tilleggsinformasjon

Formater som avviker fra det bestilte formatet,skaleres automasik til det rå eller endelige formatet som ble betilt. En hvit kant legges til hvis data overføres i endelig format (uten blødningsgodkjenning) Det kan til og med bli overlatt til vår geistlige stab å bestemme seg for å utvide dataene som overført med deg,med 1 mm (for å forhindre forekomst av hvote hull) eller forkorte dataene dine med 1 mm (for å forsikre deg om at ingen deler av innholder blir kuttet av).

Mens vi plasserer våre kombinasjonsløpeplater , er vi ikke alltid i stand til å vurdere papirets kjøreretning. Det kan aldri utelukkes at folder kan brytes litt av og til.

Ingen oppmerksomhet betalt til kommentarer og skjemafelt eller til lag i en PDF-fil. De blir kastet.

TIFF-filer skal ikke være på flere sider; bare den første siden vil bli skrevet ut.

Datasjekken innebærer innebygd font,blødningsgodkjenning og pakking av filen. Vi vil ikke sjekke om de enkelte elementene er uskrape.

Transparenter i CorelDRAW PDF-filer må reduserer.Det er ikke mulig å behandle levende transparenter i disse dokumentene!

 

 

 

 

 

Continue